Events

BySvane afholder forskellige typer af events.

Workshops

Kunne du tænke dig at lærer at binde en smuk buket? En krans? Eller måske arbejder med de skønne evigheds buketter. Deltag i en workshop hvor man selv skal have HANDS ON. Kan du selv samle en flok (veninder, kollegaer, forening) er det super. Ellers henvend dig til mig så vil jeg gerne arrangere noget for dig.

Demo

Læn dig tilbage og nyd forestillingen. Jeg viser, fortæller og inspirer dig til selv at komme i gang. Temaer som jul, påske og efterår er populært. Dette kan også arrangeres af andre butikker/firmaer som vil kombinerer deres kundeaftner med noget Kristina Svane peps!

Kundeaftner

Fordi jeg elsker at have gæster. Bestil din billet til næste arrangement og lad dig forkæle med lækkerier for øjnene og ganen. Du finder kommende arrangementer på Facebook og Instagram.

For mere information, kontakt mig i butikken eller på 49 40 29 40.

Polterabend

En spændende og anderledes oplevelse for bruden og hendes veninder. Det kan være jeg først viser og fortæller om tiden trends indenfor bolig verdenen. Dernæst en opgave eller konkurrence hvor alle kan være med. Kontakt mig endelig for information.

Kontakt: 49 40 29 40 eller i butikken.